Девет години ще лежи в затвора Найден Луканов, който бе обявен

...
Девет години ще лежи в затвора Найден Луканов, който бе обявен
Коментари Харесай

Девет години затвор за каналджията, убил в инцидент полицай край София

Девет години ще лежи в затвора Найден Луканов, който бе разгласен за отговорен за това, че на 22 ноември 2022 година до момента в който транспортира незаконни мигранти блъска патрулка, вследстиве на което умира служител на реда. Това постанови Софийският градски съд. Мъжът  управлявал буса си след приложимост на дрога и без да има нужната дееспособност.

Луканов е наказан и за това, че незаконно е попречил полицейски чиновници да изпълнят отговорностите си, като не се подчинил на подадените сигнали да спре за инспекция. Присъдата е и за трафик на 12 задгранични жители, един от които не е навършил 16-годишна възраст. 

Делото мина по съкратената процедура, тъй като подсъдимият призна напълно обстоятелствата, изложен в обвинителния акт. На подсъдимия е наложено и наказване санкция в размер на 15 000 лв..

От 22 април 2023 година мъжът е в ареста. Обвинителният акт беше е импортиран в съда на 13 декември предходната година. Присъдата не е дефинитивна и може да бъде обжалвана и протестирана пред Апелативния съд в София, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР